Stöd oss

Vill du ge bort en gåva till oss i julklapp?

Sätt in valfri summa till BG 329-2927 eller swisha till 123 098 79 82. Märk betalningen “gåva”. Ladda sen ner bilden här nedanför, skriv ut och ge bort till någon som blir glad för att göra skillnad personer som blir utsatta för våld i nära relation.

Du laddar ner bilden genom att högerklicka på  den, och sen trycka på “spara bild”. Därefter kan du skriva ut den, och ge bort.

Stöd oss

Delar du vår vision om ett samhälle fritt från våld? Tycker du också att det är allas rättighet? Håller du med om att kvinnojourernas verksamhet livsviktig? Då finns det flera sätt du kan stödja oss på.

Bli medlem

Bli medlem hos oss! Det kostar minst 50 kr/år, men du får gärna också betala mer om du kan/vill det. Du betalar via bankgiro 329-2927 eller swish 123 098 79 82. Märk betalningen med ordet Medlem, ditt namn och din e-postadress. Som medlem har du rösträtt på vårt årsmöte och kan bli volontär. Alla kön är välkomna som medlemmar, och du kan också skänka bort ett medlemskap som gåva.

Skänk en gåva

Du kan också skänka en gåva till oss. Du kan göra det som privatperson, eller som företag. Du kan göra en insamling tillsammans med andra med oss som mottagare, och om du vill synliggör vi gärna din gåva i våra sociala kanaler. Vi har tidigare både fått gåvor från nationer, kyrkors kollekt och privata initiativ och vi uppskattar dem alla oerhört mycket!

Sponsra oss

Har du ett företag som skulle kunna sponsra oss? Vi tar gärna emot sponsring i form av ekonomiska bidrag, men också bidrag i form av tjänster eller rabatt. Vi har tidigare haft rabatt i matvaruaffär där vi handlar till våra läger och fått sponsring till resor och aktiviteter för våra ungdomsgrupper.

Bli volontär

Som volontär bidrar du med din tid och din arbetsinsats. Din insats som volontär är ovärderlig. Läs mer om vad som gäller för volontärskap här.

Sprid våra inlägg

Finns du på sociala medier? Då gör du en insats bara genom att gilla och sprida våra inlägg. På så sätt får fler veta om att vi finns, och vi når fler med vårt budskap.

Berätta för andra att vi finns

Det första steget för att kunna kontakta oss om en behöver, är att veta om att vi finns. Berätta för andra att vi finns! Berätta till exempel att du blivit medlem och uppmuntra andra att också bli det

Hämta och sprid vårt material

Skulle det kunna hjälpa någon att våra kontaktkort fanns på din arbetsplats eller vet du ett jättebra ställe där vår affisch borde hänga? Då får du gärna höra av dig och hämta material hos oss. Vi blir glada av att få hjälp med att nå ut! Vi utgår såklart från att du bara placerar ut material där det är tillåtet, eller frågar den som är ansvarig om det är okej först.

Boka oss!

En del av vårt uppdrag är att sprida kunskap om våld i nära relationer, mäns våld mot kvinnor och våld mot hbtq+personer. Vill du ha mer kunskap och ordna en föreläsning eller utbildning är du välkommen att höra av dig till oss för en bokning. Du hittar mer information i länken.

Har du frågor om andra gåvor, kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna här.

Lämna sidan nu!