Skänka gåvor

Tack för din omtanke!

Det är många som vill hjälpa våldsutsatta genom att skänka gåvor till oss, och det är vi oerhört glada och tacksamma för. Tyvärr är det inte alltid vi har möjlighet att ta emot det som erbjuds, så läs gärna detta innan du kontaktar oss med en förfrågan om att skänka saker till oss.

Kvinnojouren i Lund driver inte något eget skyddat boende, och skänker därmed inte vidare kläder, skor, leksaker, lakan, handdukar eller andra hushållsattiraljer till boende hos oss. Däremot samarbetar vi med det boende som drivs i kommunens regi, och kan förmedla gåvor vidare dit. Detta kan vi dock endast göra då boendet har ett uttalat behov av sakerna, då våra förvaringsmöjligheter är begränsade. När vi får förfrågningar från boendet lägger vi ut dem här.

Ibland finns det behov av förbruknings- och hygienartiklar såsom blöjor, bindor/tamponger, toapapper, duschtvål, shampoo, balsam, deodorant, städartiklar. Detta är saker som de boende själva annars står för, och bidrag kan vara till stor hjälp. Kontakta oss på info@kvinnojourenlund.se för att bestämma tid för överlämning om du vill skänka sådana saker till de boende.

Tack för din omtanke <3

LUND KVINNOJOUR

AKUT HJÄLP
KONTAKTA OSS

SKÄNK EN GÅVA

Lämna sidan nu!